ANTWOORD OP JE VRAGEN

Wat is Waxen?
Waxen verwijdert je haar met wortel en al. Daardoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder! De gebruikte wax is een soort hars. Omdat je eerst een laagje olie op de huid krijgt, kleeft de wax alleen aan het haar dat weg moet, en niet aan je huid. Dat scheelt een hoop ongemak en het resultaat is top of the bill.

Waarom is waxen beter dan andere ontharingsbehandelingen?
Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo wordt je huid ook nog superglad en zacht!

Zogenaamd permanente behandelingen als IPL/Laser vallen vaak tegen omdat niet alle haren zullen verdwijnen en je alsnog moet blijven scheren of ontharingscrèmes moet gebruiken.

Doet waxen pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Onze depiladora's weten exact wat ze doen en hebben de juiste techniek en de beste spullen. Dat maakt de behandeling bij ons heel goed te doen.

Wat maakt de waxbehandeling bij The Waxing Company zo goed?
Onze depiladora's hebben de ervaring en de techniek die onze behandelingen snel en vrijwel pijnloos maken. Wij gebruiken de wax die past bij jouw type haar of huid. Zoals de verrukkelijke chocoladewax, de kokoswax voor de stuggere haren of de kamillewax voor de heel tere huid.

Hoe zit het met de hygiëne?
Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Onze depiladora's werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat jou aanraakt is schoon!

Wat is een Brazilian wax?
Bij een Brazilian wax blijft er een alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg. Hiervoor heb je een zeer ervaren depiladora nodig. De onze zijn erin gespecialiseerd.

Wat is de dresscode voor een Brazilian?
Wat je wilt laten waxen moet uiteraard ontkleed zijn. Niet erg, want al onze depiladora's doen dit werk al jaren, je hoeft je nergens voor te schamen.

Hoe lang duurt een Brazilian wax?
Onze depiladora's zijn snel: ze kunnen het doen in ongeveer 20 minuten. Als het je eerste keer is, zal het wat langer duren.

Hoe vaak kan ik me laten waxen?
Je kunt je laten waxen als haren ongeveer 2 mm lengte hebben. Onze meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.
Kan ik komen voor een Brazilian wax tijdens mijn menstruatie?
Het is beter om vlak voor of tijdens je menstruatie niet te waxen als je tijdens die periode erg gevoelig bent. Een waxbehandeling is dan niet comfortabel. Maar je weet zelf het beste wat goed voor je is.

Wat te doen als ik zwanger ben?
Wanneer kan ik niet waxen?