Klanten REVIEWS

Laat hieronder uw review achter of lees de reviews van andere klanten.

Wat klanten zeggen

Vanmorgen voor het eerst bij the waxing company geweest in Antwerpen. Voorheen wel al eens eerder een hars sessie gehad maar dat was pijnlijk!! Bij de meeste schoonheidsspecialisten gebruiken ze hars en strips, maar hier alleen maar vloeibare wax voor de intieme zone. En dat is een wereld van verschil. Bijna geheel pijnloos. Oke ik geef toe, het waxen van de schaamlippen is even op de tanden bijten. Maar de depiladora was super in haar vak. Ik ben een zeer tevreden klant en mijn vervolg afspraak is al gemaakt!
Gepubliceerd door: Judith
Erg fijn dat er nu ook een zaak in Antwerpen is. Zeer goede kwaliteit en professionaliteit zoals ik gewend was van de vestigingen in NL. Iedere medewerker even goed! Pijn valt reuze mee, en als je regelmatig komt wordt het alleen maar minder. Ik ben een keer ergens anders geweest in Antwerpen, maar dat was zeer pijnlijk en veel minder professioneel, ik raad iedereen deze vakkenners aan!
Gepubliceerd door: Leen
Ik kom al sinds 2009 bij The Waxing Company en zou nooit naar een ander gaan, ik ga altijd met een perfect resultaat naar huis! voor de dames die zich schamen: NIET DOEN! het zijn professionals die hun vak verstaan!
Tip: ben je nou onwijs bang voor de pijn? ( en echt, het valt echt wel mee, slik even een paracetamolletje of een ibuprofen een half uur voordat je gaat en je zeilt er zo doorheen!
Gepubliceerd door: Aliya
Het was super gisteren, minder pijnlijk dan de eerste keer. Ik zal me niet meer scheren en me alleen nog maar bij jullie laten harsen. Ook bedankt voor alle tips en adviezen over het scrubben van mijn huid.
Gepubliceerd door: Natascha
Vorige week weer samen met twee vriendinnen speciaal voor onze Brazilian-behandeling helemaal uit Antwerpen naar Almere gekomen. Het was zoals altijd gezellig in de salon en het resultaat was weer perfect. Tot over vijf weken.
Gepubliceerd door: Babbette
Jammer dat ze de Brazilian maar bij zo weinig schoonheidssalons echt goed kunnen. The Waxing Company is een echt aanwinst voor ons dames
Gepubliceerd door: Jane
Ik ben voor haar, zoveel mogelijk gezond dik haar. Maar niet overal op mijn lichaam!
Toen ik voor het eerst ging, vond ik dat best eng. Ik wilde ‘all the way’ if you ladies know what I mean. Vol spanning wachtten mijn zussen af wat ik ervan vond. “Schaamde je je niet?" was een van hun vragen. Nee, want ze doen het heel deskundig en geduldig. Ik ging met een lekker schoon gevoel weg, totaal zonder gevoel van schaamte. Integendeel!
Tijdens de behandelingen doe ik mijn ogen dicht (met uitzondering van die paar au!-momenten) en geniet ik van de zwoele Portugese muziek die altijd opstaat. Ik waan mezelf dan liggend onder een grote palmboom met naast me een exotische cocktail. Bij het volgende au!-moment word ik bruut teruggehaald naar de werkelijkheid en klaar! Ik kan weer lekker zonder haar naar huis.
Gepubliceerd door: Janine
Ik laat me al vanaf begin 2008 behandelen bij The Waxing Company. De Brazilian was voor mij een geheel nieuwe ervaring en nu wil ik nooit meer iets anders! Ontharen kun je in genoeg schoonheidssalons laten doen, maar nergens zo goed als bij TWC.
Gepubliceerd door: Carola
Bedankt voor de goede service. Mijn haren worden inderdaad steeds zachter en het lijkt wel of er steeds minder terugkomen.
Gepubliceerd door: Ellen
Vorige week voor de tweede keer geweest. Helemaal uit Rotterdam gekomen en een vriendin meegenomen die voor het eerst ging. We waren allebei erg tevreden, het was het ritje zeker waard.
Gepubliceerd door: Daphne
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)

Type de letters en cijfers van de afbeelding.
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.
(wij verifiëren uw review voordat wij deze publiceren op onze website)